Luftrenare, Pullman A2000 230V
Artikelnummer: 95-4322

Pris hyrdag 1: 295:-
Pris hyrdag 2-: 175:-

(Pris exkl. moms. Försäkring tillkommer med 6%)

Lägg i kundkorgen

Mer information

Luftrenare, Pullman A2000 230V

Fantastisk hjälp till din luftmiljö på arbetetplatsen. Ska du slipa, bila eller skotta spån/grus inomhus behöver du en luftrenare.

Principen är att skapa undertryck i rummet där arbete sker och som ska luftrenas genom att den renade luften leds ut via slang till ett annat rum eller utomhus. Då luftrenaren behöver mycket luft så kommer den att suga in all luft som finns i rummet och luft som saknas kommer in genom dörrar, fönster och springor. På det sättet sprids inte partiklar ut från det rum där arbetet sker och städningen underlättas avsevärt.

Ställ Luftrenaren så nära ditt arbete som möjligt.

Flöde, 2000m3/tim. Kan köras i två hastigheter. H13-filtret som klarar asbest kraven och är försett med petskydd. Utrustad med dubbla varningslampor med signal. Röd lampa för läckage – trasigt filter, orange lampa för igensatt filter 90%. Luftutblåset är riktat 90º från inloppet och försedd med utloppsstos på Ø160mm, för anslutning av evakueringsslang (max 8m). Hjulen är av ”non marking-type”, punkteringsfria samt låsbara. Luftrenaren är som standard utrustad med timräknare och extra eluttag.

Tillkommer kostnad för Grovfilter. Vid Smutsig miljö kan du behöva byta flera filter per dag.

MOTOREFFEKT (W)  600
VIKT (kg) 30
LUFTFLÖDE (m3/h) 2000
GROVFILTER Ja
HEPAFILTER H13
INDIKATORLAMPA Ja
STORLEK (mm, LxBxH)

724x424x810

Vårt produktutbud

Vi är medlemmar i Hyreskedjan

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle.